Μια παλιά αποθήκη στη Γαλλία μεταμορφώνεται σε loft

Μια παλιά αποθήκη σιτηρών στη Γαλλία μεταμορφώθηκε σε loft με λογική Bauhaus διατηρώντας το βασικό σκελετό και τα ξύλινα δοκάρια που αποτελούν και μετά την ανακαίνιση το χαρακτηριστικό της. Εμείς περιηγούμαστε στο εσωτερικό της και αντλούμε έμπνευση και διακοσμητικές ιδέες για ενιαίους χώρους με σύγχρονο στυλ.

Kona’s Diary on Facebook

Follow my blog with Bloglovin

Πηγή: missbloom.gr

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s